De Mavo voor Theater - MT010

VMBO-TL / MAVO
De Mavo voor Theater - MT010
"Regisseur worden van je eigen toekomst!"
MT010 is een unieke school voor leerlingen met een fascinatie voor het theater. Het is een kleine en persoonlijke school waar je wordt gezien. Betrokken docenten zorgen ervoor dat jij je volop kan ontwikkelen en jouw talenten kan ontdekken. Doordat alle leerlingen heel bewust voor deze school kiezen zijn sfeer, veiligheid en originaliteit gewaarborgd en kun je jezelf zijn.
De Mavo voor Theater - MT010
Lesprogramma
Naast de algemene vakken krijg je op MT010 8 uur per week les in spel, zang/muziek en dans. We bieden alle profielen aan, zodat je een perfecte aansluiting hebt op bijvoorbeeld de MBO Theaterschool of welke andere vervolgopleiding je dan ook kiest. Wil jij je misschien verder ontwikkelen op het gebied van dans of zang/muziek? Ook dat is mogelijk op MT010 met naast de specialisatie theater, dans of zang/muziek.
Bijzonderheden
  • Naast theater kun je ook de specialisatie dans, zang/muziek volgen
  • Persoonlijke coaching staat bij MT010 centraal
  • We bieden alle profielen aan
  • Op een leuke, creatieve en leerzame manier leer je probleemoplossend denken, samenwerken, flexibel zijn en ben je in staat tot zelfreflectie. Allemaal kwaliteiten waar je de rest van leven wat aan hebt! Want spelen = proberen = ontdekken = leren!
Aanmelding en toelating
Om toegelaten te worden tot De Mavo voor Theater dienen leerlingen eerst auditie te doen. Hierbij wordt gekeken naar aanleg en eventueel talent, maar vooral doorzettingsvermogen en motivatie zijn belangrijk. Na een geslaagde auditie is er een persoonlijke kennismaking met de leerling en ouders. Op basis van het advies van de basisschool, de uitslag van de auditie en de uitkomst van de kennismaking, wordt een leerling toegelaten op De Mavo voor Theater.